Tens molt on triar

En aquesta promoció hi entren productes d'Auto, Llar, Salut, Vida Risc, Vida Estalvi, Responsabilitat Civil, Comerç i Oficines de les companyies d'assegurances AXA Seguros Generales i AXA Aurora Vida. Consulta les bases de la promoció aquí.

Com funciona?

És molt senzill. Si contractes 2 productes AXA inclosos en la campanya durant els mesos de la promoció, et tornem 2 mesos de la pòlissa amb la prima neta anual més alta. Si contractes 3 productes, te'n regalem 3 mesos. I així fins a 5 mesos!

Et pots emportar fins a 500 € a través d'una transferència directa al teu compte bancari.

Quant temps tens per gaudir de la promoció?

La campanya aplica a les noves contractacions dels productes AXA de la promoció, realitzades des de l'1 d'abril fins al 31 de juliol de 2024 (ambdós inclusivament).

Aprofita aquesta oportunitat per contractar les teves assegurances AXA i aconseguir aquest estalvi!

Si tens dubtes, t'ajudem!

Truca'ns de dilluns a divendres de 8:30 a 20 h

No t'esperis més! Deixa'ns les teves dades i t'informem

* Camps obligatoris

INFORMACIÓ SOBRE PROTECCIÓ DE DADES
Quedes informat i autoritzes que AXA SEGUROS GENERALES i/o AXA AURORA VIDA, com a responsables del tractament, contactin amb tu per oferir-te informació comercial i publicitària dels seus productes i serveis. Per a més informació i sobre com exercir els teus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, portabilitat de les dades, revocació del consentiment, i inclusivament el dret d'oposició al tractament de les teves dades, consulta la nostra política de protecció de dades a Política de Privacitat.


 

Clàusula fiscal: de conformitat amb la normativa vigent en matèria fiscal, s'informa els participants en aquesta promoció que el regal obtingut per la seva participació té la consideració de guany patrimonial, d'acord amb allò que disposa l'article 33 de la Llei 35/2006 de l'impost sobre la renda de les persones físiques, i s'haurà d'incloure en la seva declaració de l'exercici pel seu valor de mercat.

Promoció realitzada per AXA Seguros Generales i AXA Aurora Vida.

AXA Seguros Generales, Sociedad Anónima de Seguros y Reaseguros. Inscrita en el R.M. de les Balears, foli 63, volum 2.325, full núm.. PM-61041. Inscripció 2a. CIF A60917978. Domicili social: Monsenyor Palmer, 1, 07014 Palma de Mallorca.

AXA Aurora Vida, Sociedad Anónima de Seguros y Reaseguros. Inscrita en el R.M. de Bizkaia, foli 192, volum BI-142, full núm. BI-640A. CIF A48464606. Domicili social: Alameda de Urquijo 78, planta baixa, 48013 Bilbao.