Al teu costat les 24 hores del dia durant tot l'any.

Truca al SOAM (Servei d'Orientació i Atenció Mèdica) i atendrem qualsevol consulta relacionada amb el teu estat de salut.

Servei d'Orientació i Atenció Mèdica

Orientació Mèdica: estem al teu costat amb un equip mèdic d'atenció telefònica disponible 24 hores/365 dies, que atén més de 70.000 trucades a l'any.

Atenció Mèdica: amb la teva targeta Agrupació pots accedir a les prestacions de salut no cobertes a preus especials i fins a un 50% de descompte sobre la tarifa privada dels professionals.

Medicines i Serveis Complementaris: preus especials en les especialitats que complementen els serveis mèdics convencionals.

Segona Opinió Mèdica: en cas de malaltia greu (càncer, malalties cardiovasculars, trasplantament d'òrgans, malalties neurològiques, insuficiència renal crònica i SIDA), gràcies a la segona opinió mèdica, pots estar segur que el teu diagnòstic i el tractament són els correctes.

Ajuda a la Convalescència: en cas d'hospitalització per cirurgia de 7 o més dies, et facilitem 1 mes de Teleassistència i 10 hores de Servei d'ajuda a domicili.

Assistència de Viatge: cobertura de fins a 15.000 € de les despeses mèdiques i farmacèutiques a l'estranger.

Servei d'Orientació Social: consultes relatives a tot tipus de problemàtiques socials derivades de malalties o situacions relacionades amb infància, adolescència, adults, vellesa, dependència, etc.

Atenció mèdica a preus especials

Possibilitat d'accés a un Quadre Mèdic Nacional de més de 35.000 especialistes i professionals sanitaris de l'entitat amb més de 2.000 facultatius de medicina general, 1.500 pediatres i 400 centres mèdics sense llistes d'espera i a preus especials.

Amb la teva targeta Agrupació podràs anar al metge o centre triats, sense talonaris ni tràmits per a obtenir autoritzacions, ja que aquesta targeta t'identifica com a assegurat. A continuació, t'indiquem exemples de preus orientatius a Barcelona amb el Servei d'Orientació i Atenció Mèdica en el cas que aquestes prestacions no estiguessin cobertes per la teva pòlissa de salut.

Exemple d'actes a Barcelona per a un assegurat de salut Exemple tarifa orientativa amb el Servei d'Orientació i Atenció Mèdica a Barcelona Exemple tarifa privada a Barcelona
Visita medicina general des de 21 € entre 60 i 100 €
Visita pediatria des de 23 € entre 60 i 100 €
Visita ginecologia i obstetrícia i altres especialistes 27 € entre 120 i 150 €
TAC/Tomografia axial informatitzada (crani, cara, coll) des de 76 € 165 €
Cirurgia refractiva miopia (làser) per als dos ulls 1.500 € 2.000 €

Medicines i serveis complementaris

Especialitats i/o tècniques per a garantir la salut integral dels nostres clients. Impartides per professionals qualificats, complementen les especialitats mèdiques tradicionals a preus especials.

Serveis: podologia, psicologia, acupuntura, homeopatia, medicina naturista, audiologia, cirurgia refractiva, dietètica, logopèdia, medicina preventiva, òptica, recuperació postpart, reproducció assistida, congelació de les cèl·lules mare.

Altres serveis

Centres i residències: descomptes per als nostres clients en centres i residències per a persones grans.

Atenció telefònica
24 hores/365 dies

Truca'ns al 935 050 112 o al 919 022 264.