Assegurança de Vida

Cuida la teva Vida

Contracta ara la teva assegurança de Vida Risc i gaudeix de 10 vídeo-consultes amb un psicòleg o psiquiatra totalment gratuïtes i 50 € de descompte per bescanviar per un dels nostres serveis creats especialment per a tu dins dels nostres plans de salut i benestar.

Vàlid des de l’1/03/2024 fins el 31/07/2024.

Assegurança de SALUT

Assegura la teva salut física i emocional amb AXA

Quan contractis la teva assegurança de Salut, tindràs millores en la cobertura de psicologia presencial, fins a un 20 % de descompte i el teu metge en línia gratis incloent-hi psicologia.

Vàlid des del 24/04/2024 fins al 14/07/2024.

Els mesos importants

Els mesos importants

En l'assegurança d'Auto, Llar, Salut, Vida Risc, Vida Estalvi, Responsabilitat Civil, Comerç i Oficines.

Des de l'1 d'abril fins al 31 de juliol de 2024, contracta 2 o més productes AXA inclosos a la campanya i et tornem des de 2 mesos fins a un màxim de 5 mesos de la prima de la pòlissa amb la prima neta anual més alta, amb un màxim de 500 euros nets.

Fins a 500 € d'estalvi amb AXA!

Més informació sobre l'oferta

Si tens dubtes, t'ajudem!

Truca'ns!

930 039 675 De dilluns a divendres de 8.30 h a 20 h 919 022 260 De dilluns a divendres de 8.30 h a 20 h

Cerques tranquillitat i estar segur passi el que passi?

També estàs en el lloc adequat. Les nostres assegurances et protegeixen a tu, als del teu voltant i les coses que més t'importen.
Descobreix-les aquí.

ASSEGURANÇA DE COTXE

La nostra assegurança per a turismes i furgonetes no et deixarà indiferent.

ASSEGURANÇA DE SALUT

Demana informació de la nostra Assegurança de Salut

ASSEGURANÇA DE LLAR

Descobreix les diferents modalitats i podràs estar tranquil passi el que passi.

ASSEGURANÇA DE VIDA

Protegeix-te a tu i a la teva família davant qualsevol imprevist i gaudeix de la vida!

ASSEGURANÇA DE MASCOTES

Tria l'assegurança per a gossos o gats prrrrrfecte.


1 El Prescriptor que, amb la seva recomanació, aconsegueixi que el seu Convidat contracti, de conformitat amb allò que s'estableix en les bases de la promoció, una assegurança dels rams de Llar, Accidents Individual, Vida Risc Individual, Decessos (prima periòdica), Mascotes, Salut, Dental o Doble Previsió Personal podrà beneficiar-se d'un ingrés en compte de trenta euros (30 euros) per cada Convidat, amb un màxim de cinc (5) Convidats, amb un ingrés total màxim de 150 euros. En cap cas aquest ingrés podrà superar el 50 % de la prima neta anual de la pòlissa de més import, de les pòlisses que entren en la promoció, que el Prescriptor tingui contractada amb les entitats asseguradores AGRUPACIÓ AMCI o GACM SEGUROS GENERALES en el moment de la liquidació de l'ingrés de l'import de la campanya. Així mateix, l'ingrés derivat de la campanya sempre serà múltiple de 30, per tant, l'import total obtingut serà el múltiple de 30 euros que no superi el límit indicat del 50 %, perdent-se la diferència. De conformitat amb la legislació vigent, el Prescriptor i el Convidat han de complir, si escau, amb les obligacions tributàries vigents en cada moment, que es detallen en les bases de la promoció.