Assegurança de SALUT

Fes la teva salut única

3 MESOS GRATIS

amb METGE ONLINE INCLÒS

Els mesos importants

Els mesos importants

En l'assegurança d'Auto, Llar, Salut, Vida Risc, Responsabilitat Civil, Comerç i Oficines.

Des de l'1 de setembre fins al 31 de desembre de 2023, contracta 2 o més productes AXA inclosos a la campanya i et tornem des de 2 mesos fins a un màxim de 5 mesos de la prima de la pòlissa amb la prima neta anual més alta, amb un màxim de 500 euros nets.

Fins a 500 € d'estalvi amb AXA!

Més informació sobre l'oferta

Si tens dubtes, t'ajudem!

Truca'ns!

930 039 675 De dilluns a divendres de 8.30 h a 20 h 919 022 260 De dilluns a divendres de 8.30 h a 20 h

Cerques tranquillitat i estar segur passi el que passi?

També estàs en el lloc adequat. Les nostres assegurances et protegeixen a tu, als del teu voltant i les coses que més t'importen.
Descobreix-les aquí.

ASSEGURANÇA DE COTXE

La nostra assegurança per a turismes i furgonetes no et deixarà indiferent.

ASSEGURANÇA DE SALUT

Demana informació de la nostra Assegurança de Salut

ASSEGURANÇA DE LLAR

Descobreix les diferents modalitats i podràs estar tranquil passi el que passi.

ASSEGURANÇA DE VIDA

Protegeix-te a tu i a la teva família davant qualsevol imprevist i gaudeix de la vida!

ASSEGURANÇA DE MASCOTES

Tria l'assegurança per a gossos o gats prrrrrfecte.


1 El Prescriptor que, amb la seva recomanació, aconsegueixi que el seu Convidat contracti, de conformitat amb allò que s'estableix en les bases de la promoció, una assegurança dels rams de Llar, Accidents Individual, Vida Risc Individual, Decessos (prima periòdica), Mascotes, Salut, Dental o Doble Previsió Personal podrà beneficiar-se d'un ingrés en compte de trenta euros (30 euros) per cada Convidat, amb un màxim de cinc (5) Convidats, amb un ingrés total màxim de 150 euros. En cap cas aquest ingrés podrà superar el 50 % de la prima neta anual de la pòlissa de més import, de les pòlisses que entren en la promoció, que el Prescriptor tingui contractada amb les entitats asseguradores AGRUPACIÓ AMCI o GACM SEGUROS GENERALES en el moment de la liquidació de l'ingrés de l'import de la campanya. Així mateix, l'ingrés derivat de la campanya sempre serà múltiple de 30, per tant, l'import total obtingut serà el múltiple de 30 euros que no superi el límit indicat del 50 %, perdent-se la diferència. De conformitat amb la legislació vigent, el Prescriptor i el Convidat han de complir, si escau, amb les obligacions tributàries vigents en cada moment, que es detallen en les bases de la promoció.