Tenim més experiència, més energia i més visió que mai. Preparats per seguir aprenent i creixent al costat dels nostres clients, amb l'objectiu d'oferir seguretat i tranquil·litat.

dona amb girasol

El futur comença avui i, per això, posem tot el nostre esforç cada dia en ser i fer el millor en Assegurances.

AGRUPACIÓ neix el 1902 com a Agrupació Mútua, a Figueres (Girona), com un acte solidari d'un grup de viatjants de comerç que decideixen ajudar econòmicament la vídua i filla d'un company després de la seva defunció. D'aleshores ençà, seguim fidels a la nostra vocació d'ajuda i protecció a les persones i a les famílies.

ATLANTIS neix el 1990 amb la finalitat d'oferir assegurances a persones i entitats que comparteixen els valors i principis de l'economia social. Ens mantenim compromesos amb el desenvolupament econòmic i social sostenible, l'economia social, l'ensenyament, els sindicats i els moviments associatius.

Som experts en Assegurances, i treballem per desenvolupar el món assegurador amb una oferta especialitzada per a cadascuna de les necessitats dels nostres clients.

I, en aquest camí, fem un pas més: ens unim al Grup Assegurador AXA, un dels més importants en el sector, amb més de 150 anys d'història. Present en més de 50 països, té més de 145.000 empleats i gairebé 100 milions de clients al món li brinden la seva confiança.

Més sobre AXA

Preguntes i respostes [PDF - 103 kB]

Fem aquest pas amb il·lusió, perquè ampliem els serveis i cobertures que oferim a les persones que ens confien la seva tranquil·litat.