Per què contractar la teva Assegurança de Llar AXA?

UNA URGÈNCIA A CASA? TINDRÀS UN PROFESSIONAL EN MENYS DE 3 HORES

PROTECCIÓ PER A CASA TEVA: Incendi, explosió, bombers... danys per aigua, robatori, trencament de vidres, responsabilitat civil immobiliària, despeses de desembussament, Control de plagues...

PROTECCIÓ PER A TU I ELS TEUS: protecció jurídica, responsabilitat civil familiar, assistència a la llar bàsica teleassistència per a gent gran, bricolatge, responsabilitat civil gossos...

Cobertures diferents

SERVEI ANTIOCUPACIÓ

Davant d'una ocupació il·legal, t'acompanyem en el procés per desallotjar i reclamar danys.

PÈRDUA DE LLOGUERS

Si per un sinistre ha de ser desallotjat el teu habitatge, et cobrim fins a 12 mesos de lloguer.

ACTES VANDÀLICS LLOGATER

Protecció davant de danys materials als béns assegurats, deguts a actes de vandalisme o malintencionats comesos pel llogater.

Sol·licitar més informació sobre l'Assegurança de la Llar AXA

* Camps Obligatoris

INFORMACIÓN SOBRE PROTECCIÓN DE DATOS
Quedes informat i autoritzes que AXA SEGUROS GENERALES i/o AXA AURORA VIDA, com a responsables del tractament, contactin amb tu per oferir-te informació comercial i publicitària dels seus productes i serveis. Per a més informació i sobre com exercir els teus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, portabilitat de les dades, revocació del consentiment, i inclusivament el dret d'oposició al tractament de les teves dades, consulta la nostra política de protecció de dades a Política de Privacitat.

 

*Tots els camps són imprescindibles.

En breu, un gestor contactarà amb tu per analitzar la teva proposta.

Els termes expressats en aquest web estan supeditats a les condicions generals i particulars d'aplicació d'aquestes assegurances, així com a la modalitat d'assegurança contractada i que el contracte estigui al corrent de pagament.
Cobertura atorgada per AXA Seguros Generales S.A. de Seguros y Reaseguros. Més informació a www.axa.es.