El nostre grup assegurador ha crescut amb la incorporació de les entitats AGRUPACIÓ I ATLANTIS al Grup AXA.

Protegeix el teu nivell de vida en cas de baixa laboral a causa d'un accident o una malaltia. Rebràs una indemnització fixa per tipus de patologia, sense tenir en compte els dies que estiguis de baixa.

Per què contractar la teva Assegurança d'Incapacitat Laboral Temporal AXA?

Rep una indemnització fixa per tipus de patologia (segons taula valoració de la pòlissa), sense tenir en compte els dies que estiguis de baixa.

Segona opinió mèdica telemàtica per a casos de malaltia greu.

Protecció per atur o incapacitat temporal laboral, amb reembossament de fins a 6 mesos de les primes mensuals d'aquesta assegurança.

Flexible: tu tries la suma assegurda que vols contractar.

Sense esperes: no esperis l'alta laboral per cobrar.

Rapidesa en el pagament

Sol·licitar més informació sobre l'Assegurança d'Incapacitat Laboral AXA

* Camps obligatoris

INFORMACIÓ SOBRE PROTECCIÓ DE DADES
Quedes informat i autoritzes que AXA SEGUROS GENERALES i/o AXA AURORA VIDA, com a responsables del tractament, contactin amb tu per oferir-te informació comercial i publicitària dels seus productes i serveis. Per a més informació i sobre com exercir els teus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, portabilitat de les dades, revocació del consentiment, i inclusivament el dret d'oposició al tractament de les teves dades, consulta la nostra política de protecció de dades a Política de Privacitat.


 

En breu, un gestor contactarà amb tu per analitzar la teva proposta.

Els termes expressats en aquesta web estan supeditats a les condicions generals i particulars d'aplicació d'aquestes assegurances, així com a la modalitat d’assegurança contractada i al fet que el contracte estigui al corrent de pagament.
Cobertura atorgada per AXA Seguros Generales S.A. de Seguros y Reaseguros. Més informació a www.axa.es.