Per servir-te

Hem creat aquest espai perquè els accionistes d'Agrupació pugueu realitzar consultes sobre les vostres accions. Pregunta'ns el que vulguis saber: t'ajudarem en tot el que puguem. Perquè tu ets una part clau de tot això... i ho saps ;-)

Junta General d'Accionistes 2023

Junta General Ordinària d'Accionistes d'Agrupació AMCI d'Assegurances i Reassegurances, S.A. celebrada el passat 15 de juny

Els accionistes d'Agrupació que vulguin conèixer els acords adoptats per la junta general així com el resultat de les votacions ho podran fer sol·licitant aquesta informació a l'Oficina d'Atenció a l'Accionista enviant un correu electrònic a accionista@gacm.es.
Per poder atendre correctament aquesta sol·licitud, cal que l'accionista s'identifiqui de manera inequívoca mitjançant el seu número d'accionista / número del seu document nacional d'identitat o document d'identitat equivalent. Es recomana, així mateix, facilitar un número de telèfon de contacte per si calgués contactar amb l'accionista.

Vies de consulta

TELÈFON

934 826 600

EMAIL

accionista@gacm.es

OFICINA

Sant Cugat del Vallès (Barcelona)
Carretera de Rubí, 72-74. Edifici Horizon

Dilluns a dijous: 9 a 14 h i 15:30 a 17:30 h
Divendres: 9 a 15 h

Si vols venir a a les nostres oficines, cal que abans reservis cita contactant amb nosaltres a través de qualsevol dels canals informats.

Informació fiscal 2022

Amb motiu de la declaració de la renda i de patrimoni de l'any 2022, et facilitem informació sobre la fiscalitat de les accions d'Agrupació que pot ser-te útil.

Certificat de Titularitat d'Accions

Descarrega-te'l des d'aquí.