A Mascotsegur et retornem el 80 % de les despeses veterinàries de la teva mascota (fins als límits pactats), que prèviament hauràs pagat després de la consulta, intervenció o hospitalització de la teva mascota. Com? Descàrrega la Sol·licitud de reemborsament fent clic en el botó. Emplena-la, adjunta les factures corresponents als serveis veterinaris, una còpia de l'informe veterinari complet i la relació de proves i tractaments realitzats i envia'ns-la.

Recupera el 80 % de les teves despeses veterinàries així de fàcil

  1. Ves al teu veterinari de confiança

  2. Paga les despeses de la visita i demana la factura

  3. Descarrega (aquí mateix-veure botó a dalt) la sol·licitud de reeborsament i emplena-la

  4. Envia-ho tot per email (Sol·licitud + relació de despeses + factura)

  5. Recupera els teus diners (en una mitjana de 4 dies laborables)

Sol·licitud de reemborsament

Has portat la teva mascota al veterinari? Esperem que no sigui res...

Per recuperar el 80% de les despeses veterinàries (o els límits pactats en la vostra pòlissa), només has d'emplenar aquest breu formulari i adjuntar els documents de reemborsament (format PDF o imatge; màxim 2 MB per arxiu). Rebràs el pagament el més aviat possible.


Gestions via web

AGRUPACIÓ, GACM SEGUROS GENERALES o AGRUPACIÓ PENSIONES (en funció de la companyia de la qual siguis client) tracta les teves dades amb la finalitat de donar resposta a la teva sol·licitud. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets, consultant la informació addicional en la Política de Protecció de Dades corresponent.