Pensant en la Jubilació

Què són exactament els Plans de Pensions i Previsió?

Són productes dissenyats per ajudar-te a estalviar de manera específica per a la teva jubilació. Tots dos permeten realitzar aportacions periòdiques amb avantatges fiscals i diferents opcions de cobrament en la jubilació.

Per a què serveixen?

Aquests plans et permeten acumular una quantitat de diners al llarg de la teva vida laboral, per assegurar un ingrés estable en els teus anys daurats, addicional a la pensió pública. Són una forma efectiva d'assegurar el teu futur financer i mantenir la teva qualitat de vida quan arribis a la teva edat de jubilació.

Quins són els avantatges?

Et brinden avantatges fiscals, ja que les aportacions que realitzes poden deduir-se dels teus impostos. A més, pots modificar en qualsevol moment les teves opcions d'inversió sense cost fiscal, ja que les possibles plusvàlues que hagis generat no tributarien fins al moment del rescat d'aquest estalvi.
També, pots adaptar el teu pla de pensions segons les teves necessitats i capacitat financera. A més, són segurs, ja que estan regulats i supervisats per les autoritats financeres per protegir els teus estalvis. Tens diverses situacions en les quals podries rescatar els teus diners abans de la jubilació (atur de llarg durada, viduïtat, etc.).

Sol·licitar més informació sobre els Plans de Pensions AXA

* Camps obligatoris

INFORMACIÓ SOBRE PROTECCIÓ DE DADES
Quedes informat i autoritzes que AXA PENSIONES, S.A. ENTIDAD GESTORA DE FONDOS DE PENSIONES, com a responsable del tractament, contacti amb tu per oferir-te informació comercial i publicitària dels seus productes i serveis. Per a més informació i sobre com exercir els teus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, portabilitat de les dades, revocació del consentiment, i inclusivament el dret d'oposició al tractament de les teves dades, consulta la nostra política de protecció de dades a Política de Privacitat.


 

Cobertura atorgada per AXA PENSIONES, S.A. ENTIDAD GESTORA DE FONDOS DE PENSIONES. Més informació a www.axa.es.