• 5 min de lectura

Sents com l'aire canvia el seu to i els dies es tenyeixen d'una llum més càlida? Ahhhh, la primavera ja està a punt de colar-se a les nostres vides! Aquesta estació és molt més que un canvi al calendari; és una crida a gaudir del bon temps, de la natura en la seva màxima esplendor i, com no, a llançar-nos a organitzar tota mena d'escapades per trencar amb la rutina.

La Setmana Santa, el pont de maig o qualsevol viatge de cap de setmana... Aquests mesos són el moment perfecte per visitar alguna de les millors destinacionsque et proposem en aquest article. Natura, cultura, gastronomia... portem alternatives per a tots els gustos i pressupostos. Surt de la letargia hivernal i embarca't en una aventura plena d'esdeveniments gratificants.

Granada: simfonia de contrastos

l cor de la ciutat andalusa de Granada batega l'Alhambra, on els jardins del Generalife floreixen amb la promesa de la temporada. L'arquitectura morisca es fusiona harmoniosament amb la frescor de les flors, creant un escenari que evoca les meravelles de les mil i una nits.

El so apassionat del flamenc ressona a les coves del Sacromonte, i els patis de l'Albaicín desprenen fragàncies embriagadores, mentre les terrasses de la Plaça Nueva conviden a assaborir tapes sota el càlid sol. Com podem resistir-nos a perdre'ns en aquest entorn on cada racó explica una història?

Però la proposta granadina no es redueix exclusivament a la ciutat. Sierra Nevada, encara coberta de neu, ofereix un espectacular teló de fons. Els entusiastes de la natura poden endinsar-se a qualsevol de les seves nombroses rutes de senderisme, delectant-se amb vistes úniques.

Granada

Arribes del Duero: entre dues ribes

Els Arribes del Duero, a la frontera entre Espanya i Portugal, es transformen en un escenari espectacular amb l'arribada del bon temps. Els profunds canons esculpits pel riu Duero s’omplen d'exuberant vegetació, creant un paisatge que sens dubte captarà la teva atenció.

És la temporada ideal per recórrer els seus miradors, contemplar algun dels salts d'aigua propers i emprendre excursions pel Duero. Navega per les seves aigües per apropar-te a la vida silvestre que habita a les ribes i a l'arquitectura dels pobles que surten al riu, revelant l'autenticitat de la vida rural.

Et convidem a realitzar una escapada per conèixer aquest entorn privilegiat on, a més dels canons més profunds i extensos de la Península Ibèrica, podràs gaudir d'un ampli llegat que inclou paisatges, art i tradicions.

Arribes

Menorca: naturalesa, cultura i molta tranquil·litat

Menorca es posiciona com una de les millors destinacions per desconnectar. Aprofita la tranquil·litat prèvia a l'inici de la temporada alta per submergir-te en els encants d'aquesta idíl·lica illa i meravellar-te amb les seves espectaculars cales.

Els municipis de Ciutadella, Maó, Ferreries o Binibeca Vell es despleguen amb tot el seu atractiu en aquesta època. Endinsa't en la cultura local, visita mercats plens de productes frescos i degusta l'exquisida gastronomia balear.

A més, és el moment idoni per esprémer al màxim la seva natura i practicar esports a l'aire lliure. Transita pels senders sense la sufocant calor de l'estiu, recorre les múltiples grutes en caiac o descobreix-ne la fauna marina fent snorkel o submarinisme. No perdis l'oportunitat de presenciar la posta de sol en algun dels fars més icònics, com el de Cavalleria, Punta Nati, Favaritx, o a la sempre animada cova de Xoroi.

Menorca

Interlaken: un conte de fades alpí a Suïssa

Interlaken lluu amb una frescor renovada a la primavera. Envoltada pels imponents becs d'Eiger, Mönch i Jungfrau, la ciutat es converteix en punt de partida per explorar l'embriagadora biosfera de la regió.

Els senders entre prats s'engalanen amb una paleta de flors silvestres en aquesta època de l'any. Des d'Interlaken, podràs iniciar caminades que prometen vistes inigualables dels llacs Thun i Brienz. El reflex dels pics nevats a les aigües tranquil·les crea una escena digna de postal. Lloga una barqueta o una bicicleta per recórrer els pintorescos pobles que envolten Interlaken.

Per als més intrèpids, és l'ocasió per provar el parapent sobre els Alps suïssos. Des de les altures, disposaràs d'una panoràmica impressionant de les valls, llacs i majestuoses muntanyes de la zona.

Interlaken

Costa Amalfitana: retrat viu de la bellesa italiana

Amb temperatures suaus i paisatges florits, aquesta joia del sud d'Itàlia es presenta en tota la seva esplendor. Els encantadors pobles de Positano, Amalfi i Ravello, reneixen amb un esplendorós esclat de colors i la brisa marina perfuma l'aire.

Transitar els estrets carrerons es converteix en una percepció sensorial, on les buguenvíl·lees i les glicines creen arcs naturals sobre els carrers empedrats. La primavera convida a passejar per les platges, relaxar-se a les terrasses amb vista al mar i degustar la deliciosa gastronomia local.

Visitar els icònics llocs de la regió, com la Catedral d'Amalfi i la Vila Rufolo a Ravello, es torna encara més encantador en l'atmosfera tranquil·la d'aquesta estació. A més, els senders costaners ofereixen senzilles caminades entre llimoners, revelant una genuïna perspectiva del Golf de Salern.

Amalfi

De l'elegància d'Amsterdam a l'explosió floral de Keukenhof

Visitar Amsterdam, recórrer els seus emblemàtics canals, explorar museus com el Rijksmuseum i deixar-se portar per l'atmosfera de la capital neerlandesa és el pla idíl·lic per a un viatge de cap de setmana o de Setmana Santa. La prosperitat dels seus parcs i jardins afegeix un toc extra de bellesa com en altres escapades.

De fet, en aquesta època de l'any, és imprescindible incloure una excursió a Keukenhof. A només uns quilòmetres al sud-oest d'Amsterdam, els camps de tulipes, narcisos i jacints s'estenen fins on ens arriba la vista. Allà, els visitants poden explorar no només els jardins meticulosament dissenyats, sinó també participar en passejos amb bicicleta entre els camps de tulipes i gaudir de creuers pels canals circumdants. Aquesta combinació de l'urbà i el natural fa d'aquesta destinació primaveral una experiència especialment captivadora.

Amsterdam

París: romanticisme en estat pur

París, la ciutat de l'amor i la moda, resplendeix amb una esplendor pròpia quan arriba el mes de març. Els carrers i els elegants bulevards s'omplen d'activitat, alhora que els icònics monuments, des de la majestuosa Torre Eiffel fins a l'imponent Louvre, s'il·luminen sota el sol.

A només un sospir de la capital francesa, els jardins de Versalles es converteixen en un vibrant tapís de colors amb les seves flors en plena esplendor. Recorre els camins vorejats de tanques, meravella't amb les fonts dansaires i submergeix-te en la grandesa del Palau de Versalles, on la història pren vida.

Però l'aventura no acaba aquí. Al sud de París, Disneyland París representa un regne on els somnis es fan realitat. Ja sigui posant a prova l'adrenalina a les muntanyes russes o submergint-te en la màgia de les desfilades, és la cirereta per a una vivència memorable.

Paris

Marràqueix: mercats i oasis encantats

Marràqueix és un calidoscopi de colors, sabors i aromes. T'imagines perdent-te als carrerons, descobrint tresors als mercats i submergint-te en l'essència d'aquesta medina? Una destinació que promet una experiència inoblidable que desperta els sentits i deixa empremta a l'ànima.

Però no et limitis a recórrer els racons compresos dins de la muralla, podràs embarcar-te en aventures que et portaran a conèixer les veritables particularitats del Marroc. Atreveix-te a planificar alguna excursió a la vall d'Ourika, a través de paisatges muntanyosos i pobles berbers, descobreix cascades ocultes, gaudeix de dinars en haimes amb vistes de somni i submergeix-te en la rica cultura de les comunitats locals.

Una altra opció fascinant és la travessia del desert d'Agafay, un paisatge lunar a poca distància de Marràqueix. Passeja en camell, degusta un te en una carpa beduïna i admira la posta de sol sobre les dunes daurades.

Marruecos

Amb quina de totes aquestes escapades tet quedes? Nosaltres hem fet el treball de camp per posar-te les millors destinacions a l'abast de la mà. Ara et toca decidir on planificar la Setmana Santa, el pont de maig o un simple viatge de cap de setmana. I recorda comptar sempre amb una assegurança de motor per als teus desplaçaments sobre rodes Aquí pots consultar les nostres!

També et pot interessar

Els nostres productes